Fulfilment tarieven

Wij creëren vrijheid voor jou (en jouw medewerkers) door je te ontzorgen van al het inpak- en opstuurwerk. De totale prijs per verwerkte order van Smart Fulfilment is opgebouwd uit 3 factoren:

test
  • Verpakking

  • Verzending

  • Opslag

We maken een prijs op basis van deze 3 factoren om de beste prijs/kwaliteit verhouding aan te kunnen bieden.

Meer informatie

Brievenbuspakje <50 gr

€3,04

Brievenbuspakje <100 gr

€3,69

Brievenbuspakje

22:00 cut-off

€4,25

Pakket <20dm3

22:00 cut-off

€6,80

EUR Pallets 1-5

22:00 cut-off

€67,50

Brievenbuspakje <50 gr

€3,95

Brievenbuspakje <100 gr

€4,60

Pakje <200gram (L + B + H < 900 mm)*

€5,19

Pakket

22:00 cut-off

€6,85

EUR Pallets 1-5

22:00 cut-off

€85,-


* Lengte + breedte + hoogte is niet meer dan 900 mm, waarbij de langste zijde maximaal 600 mm is.

Brievenbuspakje <50 gr

€3,95

Brievenbuspakje <100 gr

€4,60

Pakje <200gram (L + B + H < 900 mm)*

v.a €3,99

Pakket

v.a. €7,20

EUR Pallets 1-5

v.a. €199


* Lengte + breedte + hoogte is niet meer dan 900 mm, waarbij de langste zijde maximaal 600 mm is.

Brievenbuspakje <50 gr

€3,95

Brievenbuspakje <100 gr

€4,65

Pakje <200gram (L + B + H < 900)

v.a €5,19

Pakket

v.a. €8,40


** Doe je meer dan 1.000 orders per maand? Dan hebben we voor jou een op maat gemaakt voorstel!

Wat is fulfilment?

Fulfilment verwijst naar het proces van het afhandelen van bestellingen, vanaf het moment dat een klant een aankoop doet tot het moment dat het product bij hen wordt afgeleverd. Dit omvat het ontvangen en opslaan van voorraden, het picken en verpakken van bestellingen en het regelen van de verzending naar de klant. Een efficiënt fulfilmentproces is essentieel voor het succes van een bedrijf, omdat het invloed heeft op de tevredenheid van klanten, de kosten en de algehele operationele efficiëntie.

Waarom zijn fulfilmenttarieven belangrijk?

Fulfilmenttarieven spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de totale kosten van je logistieke activiteiten. Het zijn de kosten die je betaalt aan een fulfilmentpartner voor het afhandelen van je bestellingen. Het vinden van betaalbare fulfilmenttarieven is van cruciaal belang, omdat het je in staat stelt om kosten te besparen en je winstmarges te vergroten. Door te kiezen voor lagere tarieven kun je je logistieke kosten optimaliseren zonder in te boeten aan kwaliteit en efficiëntie.

Voordelen van betaalbare fulfilmenttarieven

Kostenbesparing

Door te kiezen voor lagere tarieven kun je aanzienlijk besparen op je logistieke kosten. Dit kan je winstmarges vergroten en je bedrijf financieel gezonder maken.

Verbeterde concurrentiepositie

Door je logistieke kosten te optimaliseren, kun je concurrerende prijzen aanbieden aan je klanten. Dit kan je concurrentiepositie versterken en je helpen meer klanten aan te trekken.

Snellere levering

Met een efficiënt fulfilmentproces kun je je bestellingen sneller verzenden, waardoor je klanten tevreden blijven en terugkomen voor herhaalaankopen.

Betere klantenservice

Door te werken met een betrouwbare fulfilmentpartner kun je de kwaliteit van je klantenservice verbeteren. Dit kan leiden tot een hogere klanttevredenheid en positieve mond-tot-mondreclame voor je bedrijf.

Hoe vind je betaalbare fulfilmenttarieven?

Het vinden van betaalbare fulfilmenttarieven kan een uitdaging zijn, maar het is zeker mogelijk. Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen:

Vergelijk offertes

Vraag offertes aan bij verschillende fulfilmentbedrijven en vergelijk de tarieven. Let ook op eventuele verborgen kosten, zoals opslagkosten of administratiekosten.

Kies de juiste schaal

Kies een fulfilmentpartner die past bij de schaal van je bedrijf. Als je een kleinere webshop hebt, heb je waarschijnlijk geen behoefte aan een fulfilmentpartner die gespecialiseerd is in grote e-commerce bedrijven.

Kwaliteit boven prijs

Hoewel het belangrijk is om betaalbare tarieven te vinden, mag je niet besparen op kwaliteit. Zorg ervoor dat de fulfilmentpartner betrouwbaar is en goede referenties heeft.

Onderhandel

Onderhandel over de tarieven met de fulfilmentpartner. Soms is er ruimte voor flexibiliteit, vooral als je bereid bent om een langdurige samenwerking aan te gaan.

Het belang van een goede fulfilmentpartner

Het kiezen van de juiste fulfilmentpartner is essentieel voor het optimaliseren van je logistieke kosten. Een goede fulfilmentpartner kan je helpen om je bestellingen efficiënt af te handelen, kosten te besparen en je klanten tevreden te stellen. Hier zijn enkele kenmerken van een goede fulfilmentpartner:

Ervaring en expertise

Kies een fulfilmentpartner die ervaring heeft in je branche en die bekend is met je specifieke logistieke behoeften.

Betrouwbare verzendpartners

De fulfilmentpartner moet samenwerken met betrouwbare verzendpartners om ervoor te zorgen dat je producten veilig en op tijd bij je klanten worden afgeleverd.

Technologie en automatisering

Een goede fulfilmentpartner maakt gebruik van geavanceerde technologie en automatisering om het fulfilmentproces te stroomlijnen en fouten te minimaliseren.

Flexibiliteit

Kies een fulfilmentpartner die flexibel is en in staat is om zich aan te passen aan je veranderende behoeften en seizoensgebonden pieken.

Tips voor het optimaliseren van je logistieke kosten

Voorraadbeheer

Optimaliseer je voorraadbeheer door de juiste balans te vinden tussen voorraadbeschikbaarheid en kosten. Vermijd overmatige voorraad en minimaliseer het risico op voorraadtekorten.

Verzendoptimalisatie

Kies de meest kostenefficiënte verzendmethoden en onderhandel over verzendtarieven met je verzendpartners.

Retourenbeheer

Een efficiënt retourenbeheerproces kan kosten besparen en klanttevredenheid bevorderen. Zorg ervoor dat je fulfilmentpartner een effectief retourenbeleid heeft.

Data-analyse

Gebruik data-analyse om inzicht te krijgen in je logistieke processen en identificeer gebieden waar kosten kunnen worden bespaard of efficiëntie kan worden verbeterd.

Veelgemaakte fouten bij het kiezen van fulfilmenttarieven

Bij het kiezen van fulfilmenttarieven zijn er enkele veelgemaakte fouten die je moet vermijden:

Alleen focussen op prijs

Kies niet alleen voor de laagste prijs, maar let ook op de kwaliteit van de dienstverlening. Een goedkope fulfilmentpartner kan uiteindelijk duurder zijn als er fouten worden gemaakt of als de klantenservice ondermaats is.

Geen rekening houden met schaalbaarheid

Kies een fulfilmentpartner die in staat is om met je bedrijf mee te groeien en die flexibel is om aan je veranderende behoeften te voldoen.

Geen referenties controleren

Controleer de referenties van de fulfilmentpartner om er zeker van te zijn dat zij betrouwbaar en professioneel zijn.

Geen duidelijke communicatie

Zorg voor duidelijke communicatie met de fulfilmentpartner over je verwachtingen, eisen en deadlines.

Case studies: Bedrijven die hun logistieke kosten hebben geoptimaliseerd

Het kan nuttig zijn om te kijken naar bedrijven die succesvol hun logistieke kosten hebben geoptimaliseerd. Hier zijn enkele voorbeelden:

Kosten optimalisatie

Door over te stappen naar een fulfilmentpartner met lagere tarieven, hebben bedrijven hun logistieke kosten met 20% kunnen verlagen. Dit heeft geleid tot een verhoogde winstmarge en een betere concurrentiepositie.

Uitbreiding binnen de EU

Veel van onze klanten hebben zich kunnen richten op uitbreiding binnen de EU door hun logistiek aan ons uit te besteden. Dit heeft hen in staat gesteld nieuwe markten te verkennen en hun klantenbestand uit te breiden.

Focus op Inkoop

Door geen tijd meer te hoeven besteden aan logistiek, hebben sommige klanten zich volledig kunnen focussen op inkoop. Dit heeft geleid tot betere deals en een efficiëntere toeleveringsketen.

Het vergelijken van fulfilmenttarieven: waar moet je op letten?

Bij het vergelijken van fulfilmenttarieven zijn hier enkele belangrijke factoren om op te letten:

Tarieven

Vergelijk de tarieven van verschillende fulfilmentbedrijven en kijk naar eventuele verborgen kosten.

Diensten

Controleer welke diensten zijn inbegrepen in de tarieven. Zorg ervoor dat de fulfilmentpartner de diensten aanbiedt die je nodig hebt.

Schaalbaarheid

Zorg ervoor dat de fulfilmentpartner in staat is om met je bedrijf mee te groeien en om aan je veranderende behoeften te voldoen.

Kwaliteit

Controleer de referenties van de fulfilmentpartner om er zeker van te zijn dat zij betrouwbaar en professioneel zijn.

Conclusie

Het optimaliseren van je logistieke kosten is essentieel voor het succes van je bedrijf. Door te kiezen voor betaalbare fulfilmenttarieven kun je kosten besparen en je winstmarges vergroten. Het vinden van de juiste fulfilmentpartner is van cruciaal belang, omdat zij je kunnen helpen je bestellingen efficiënt af te handelen en je klanten tevreden te stellen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze betaalbare fulfilmenttarieven je kunnen helpen je logistieke kosten te optimaliseren en je klanten tevreden te stellen. Bespaar geld en tijd met onze professionele logistieke diensten!

22:00 = NEXT DAY

24/7 KLANTENSERVICE

GRATIS INTEGRATIE

GEEN M.O.Q.