Jouw groei is het enige
wat telt voor ons.Lees meer

22:00 = NEXT DAY

24/7 KLANTENSERVICE

GRATIS INTEGRATIE

GEEN M.O.Q.

Smart Fulfilment

We creëren vrijheid door ons gebruiksvriendelijke software, geoptimaliseerde processen en vriendelijke service.

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een geweldige baan en vrijheid.

Zo geven we onze medewerkers en onze klanten de kans om te schitteren en te groeien in hun eigen ambities.

Onze kernwaarden & doelen

Wij vinden het belangrijk dat er zo min mogelijk armoede is op de wereld. We beginnen bij onszelf en zetten ons vervolgens in voor anderen. Dit geeft onze medewerkers de kans om te leren en zichzelf te ontwikkelen tot betere mensen in de toekomst.

Het delen van kennis en bijdragen aan een draaiende economie zijn voor ons essentieel. We bieden onze partners de best mogelijke prijzen met een eerlijke marge, zodat zij kunnen groeien en meer voor de maatschappij kunnen betekenen.

We zijn zuinig op ons verbruik, streven ernaar zo min mogelijk plastic te gebruiken en recyclen waar mogelijk al ons afval. In plaats van opvulpapier te kopen, produceren we dit uit onze oude dozen.

Onze aarde staat voorop. Bij elke beslissing overwegen we de impact op het milieu. We hebben al meerdere logistieke dienstverleners overtuigd dat samenwerken in een conservatieve markt mogelijk is, wat de druk op het bouwen van nieuwe panden en grote distributiecentra vermindert. Dit is bovendien goed voor de economie, aangezien iedereen profiteert. Ons wagenpark bestaat uitsluitend uit elektrische auto's.

Eigen ontwikkel-team

Wij schrijven al onze software zelf. Elk jaar creëren we een overvloed aan nieuwe softwarefuncties om jouw groei te ondersteunen en je bedrijfsprocessen te automatiseren. Of je nu een specifiek platform wenst of een op maat gemaakte oplossing nodig hebt, wij implementeren het snel voor je.