Ons Fulfilment center.

Ons fulfilment center biedt diverse verpakkingsopties aan die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Bekijk onze verpakkingsopties hiernaast en ontdek hoe wij je kunnen helpen met het veilig en efficiënt verzenden van je goederen.

Meer informatie
Een luchtkussenenvelop is voornamelijk geschikt voor brievenbuszendingen. Door de bubbeltjes worden de producten stevig in de envelop bewaard en de kans op schade is nihil.

E1 (20 x 15 x 2 cm)

€1,20

E2 (22 x 26 x 3 cm)

€1,25

E3 (33 x 21 x 3 cm)

€1,30

Verzenddozen zijn geschikt voor alle overige producten (breekbaar of onbreekbaar, groot of klein).

D1 (10 x 22 x 16 cm)

€1,35

D2 (25 x 15 x 14 cm)

€1,40

D3 (31 x 22 x 15 cm)

€1,45

D4 (35 x 25 x 15 cm)

€1,50

D5 (43 x 31 x 15 cm)

€1,90

Zakken zijn voornamelijk geschikt om te verbergen wat de inhoud van de zending is. Een zakje is ook geschikt voor losse producten die niet fragiel zijn, zoals kleding of andere onbreekbare producten die geen bubbeltjes e.d. nodig hebben.

Z1 (23 x 32 x 4 cm)

€1,15

Z2 (34 x 35 x 5 cm)

€1,20

Z3 (40 x 50 x 5 cm)

€1,25

Z4 (75 x 65 x 10 cm)

€1,70

Dozen met een plak- en scheurstrip zijn bedoeld voor breekbare brievenbusartikelen die er netjes uit moeten zien. De brievenbusdozen zijn van de hoogste kwaliteit binnen het segment door de plak- en scheur strips.

BDA6 (14,9 x 10,5 x 2,6 cm)

€1,45

BDA5 (25 x 16,6 x 2,6 cm)

€1,77

BDA4 (35 x 25 x 2,6 cm)

€1,87

Hoe een fulfilment center uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen

U heeft een bloeiend bedrijf en de vraag naar uw producten neemt toe. Dit is geweldig nieuws, maar het kan ook een uitdaging vormen als het gaat om de logistiek en het bezorgen van uw goederen. Hier komt een fulfilment center om de hoek kijken. Een fulfilment center kan uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen door efficiënte en hoogwaardige logistieke oplossingen te bieden.

Met behulp van een fulfilment center kunt u uw voorraad opslaan op een centrale locatie, waardoor u kosten bespaart op opslagruimte. Bovendien nemen zij de verantwoordelijkheid voor het verwerken, verpakken en verzenden van uw bestellingen, wat u tijd en energie bespaart.

Niet alleen kunnen fulfilment centers uw bedrijf helpen bij het besparen van kosten en het verminderen van logistieke rompslomp, maar ze bieden ook voordelen zoals snellere levertijden, ordertracking en retourbeheer. Dit draagt bij aan een positieve klantervaring, wat essentieel is voor het opbouwen van merkloyaliteit.

Het inschakelen van een fulfilment center kan uw bedrijfsprocessen stroomlijnen en u helpen om te gaan met de groeiende vraag naar uw producten. Overweeg dus de voordelen en ontdek hoe een fulfilment center uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Wat is een fulfilment center?

Een fulfilment center is een externe dienstverlener die verantwoordelijk is voor het beheer van de logistiek en de levering van producten namens een bedrijf. Het fungeert als een centrale hub waarin de voorraad van het bedrijf wordt opgeslagen, de bestellingen worden verwerkt en de verzendingen worden afgehandeld. Door gebruik te maken van een fulfilment center kan een bedrijf de logistieke aspecten van de bedrijfsvoering uitbesteden en zich richten op de kernactiviteiten.

Voordelen van een fulfilment center

 • Kostenbesparingen: In plaats van zelf een magazijn te moeten huren of kopen, kunt u uw voorraad opslaan in het fulfilment center. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook de moeite van het beheren van een eigen magazijn.

 • Efficiëntie: Fulfilment centers zijn gespecialiseerd in logistiek en hebben geavanceerde systemen en processen om bestellingen snel en nauwkeurig af te handelen. Dit resulteert in snellere leveringstijden en tevreden klanten.

 • Ordertracking en retourbeheer: Klanten kunnen hun bestelling volgen vanaf het moment van verzending tot aan de levering. Het fulfilment center kan het retourproces afhandelen, wat bijdraagt aan een positieve klantervaring en verhoogde klanttevredenheid.

Hoe werkt een fulfilment center?

Een fulfilment center werkt als een schakel tussen een bedrijf en zijn klanten:

 • Ontvangst van voorraad: Het proces begint met het ontvangen van de voorraad van het bedrijf. Deze voorraad wordt vervolgens opgeslagen in het fulfilment center.

 • Orderverwerking: Wanneer een bestelling binnenkomt, wordt deze door het fulfilment center verwerkt. Dit omvat het picken en verpakken van de producten, het printen van de verzendlabels en het voorbereiden van de zending voor verzending.

 • Verzending: Na de verwerking wordt de bestelling verzonden naar de klant. Het fulfilment center maakt gebruik van geavanceerde logistieke systemen en vervoerders om ervoor te zorgen dat de bestelling op tijd en in goede staat bij de klant aankomt.

Fulfilment center vs. in-house fulfilment

Er zijn enkele belangrijke verschillen tussen in-house fulfilment en het gebruik van een fulfilment center:

 • Verantwoordelijkheden: In-house fulfilment vereist dat je als bedrijf de verantwoordelijkheid draagt voor het huren of kopen van een magazijn, het aannemen en trainen van personeel en het investeren in logistieke systemen en processen. Een fulfilment center neemt al deze verantwoordelijkheden op zich.

 • Schaalbaarheid: Als je bedrijf groeit, kan het fulfilment center gemakkelijk opschalen om aan de toenemende vraag te voldoen, zonder dat je hoeft te investeren in extra middelen.

Belangrijke factoren bij het kiezen van een fulfilment center

 • Locatie: Het fulfilment center moet strategisch gelegen zijn om een snelle en kostenefficiënte levering aan je klanten mogelijk te maken.

 • Capaciteit: Het fulfilment center moet voldoende opslagruimte en verwerkingscapaciteit hebben om aan de behoeften van je bedrijf te voldoen.

 • Technologie: Het fulfilment center moet beschikken over geavanceerde logistieke systemen en technologieën om bestellingen efficiënt af te handelen en te volgen.

 • Ervaring en betrouwbaarheid: Kijk naar de ervaring en reputatie van het fulfilment center. Lees beoordelingen en vraag referenties.

 • Kosten: Vergelijk de kosten van verschillende fulfilment centers en kijk naar wat zij bieden in termen van diensten en oplossingen.

Stappen bij het implementeren van een fulfilment center

 • Analyseer je huidige logistieke processen: Identificeer waar er ruimte is voor verbetering.

 • Zoek potentiële fulfilment centers: Maak een lijst van degenen die aan je criteria voldoen.

 • Vergelijk de opties: Maak een weloverwogen beslissing op basis van locatie, capaciteit, technologie, ervaring en kosten.

 • Maak afspraken: Zorg ervoor dat alle details, zoals service level agreements en prijzen, duidelijk worden vastgelegd.

 • Test en implementeer: Stel een testperiode in om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

 • Monitor en optimaliseer: Blijf de prestaties monitoren en zoeken naar manieren om het proces te optimaliseren.

Kosten en ROI van een fulfilment center

De kosten van een fulfilment center kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals de locatie, de grootte van je bedrijf en de gewenste diensten. Over het algemeen omvatten de kosten zaken als opslagruimte, verwerking van bestellingen, verpakking, verzending en retourbeheer. Het is belangrijk om de kosten af te wegen tegen de voordelen en de mogelijke besparingen.

Succesverhalen van bedrijven die een fulfilment center hebben gebruikt

Er zijn tal van succesverhalen van bedrijven die aanzienlijke voordelen hebben behaald door het gebruik van een fulfilment center:

 • Verbetering klanttevredenheid:
  Een e-commercebedrijf zag een aanzienlijke verbetering in de klanttevredenheid na het inschakelen van een fulfilment center. De reviews voor verzending en levertijd stonden 9 van de 10 keer op een 10!

 • Schaalbare groei
  Een start-up in de electronica branche kon snel opschalen en voldoen aan de groeiende vraag dankzij een fulfilment center.

 • Verbreden verkoopkanalen
  Een internationaal bedrijf kon de kosten van internationale verzending aanzienlijk verlagen door gebruik te maken van een fulfilment center met wereldwijde distributiemogelijkheden.

Diensten en oplossingen van een fulfilment center

 • Opslag en voorraadbeheer: Fulfilment centers bieden opslagruimte en beheren de voorraad van bedrijven, waardoor ze kosten kunnen besparen en zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

 • Orderverwerking en verpakking: Fulfilment centers nemen de verantwoordelijkheid voor het verwerken en verpakken van bestellingen, waardoor bedrijven tijd en moeite besparen.

 • Verzending en levering: Fulfilment centers maken gebruik van geavanceerde logistieke systemen en vervoerders om bestellingen snel en efficiënt af te leveren bij klanten.

 • Retourbeheer: Fulfilment centers bieden retourbeheer services, waardoor bedrijven gemakkelijk en efficiënt kunnen omgaan met retourzendingen.

 • Klantenservice: Sommige fulfilment centers bieden klantenservice en helpdeskondersteuning om bedrijven te helpen bij het afhandelen van klantvragen en -problemen.

Conclusie: Is een fulfilment center geschikt voor jouw bedrijf?

Het inschakelen van een fulfilment center kan tal van voordelen opleveren voor je bedrijf, zoals kostenbesparingen, efficiëntieverbeteringen en een betere klantervaring. Het kan vooral nuttig zijn als je bedrijf groeit en je moeite hebt om te voldoen aan de groeiende vraag naar je producten.

Het is echter belangrijk om zorgvuldig onderzoek te doen en rekening te houden met factoren zoals locatie, capaciteit, technologie, ervaring en kosten voordat je een fulfilment center kiest. Overweeg de voordelen en de mogelijke besparingen, en weeg deze af tegen de kosten en de ROI van een fulfilment center. Als je de juiste keuze maakt, kan een fulfilment center je bedrijf naar nieuwe hoogten brengen en je helpen om te groeien en succesvol te zijn in een competitieve markt.

22:00 = NEXT DAY

24/7 KLANTENSERVICE

GRATIS INTEGRATIE

GEEN M.O.Q.